Ślęzoujście 10

Ślęzoujście 10 to kameralna inwestycja zlokalizowana w północno-zachodniej części Wrocławia, w bezpośrednim sąsiedztwie Parku Maślickiego oraz Odry. To miejsce, które mimo niewielkiej odległości od centrum miasta, zaskakuje ciszą i spokojem. To idealny adres dla ludzi, którzy chcą korzystać z uroków życia w dynamicznie rozwijającym się Wrocławiu, a jednocześnie szukają domu, w którym będą mogli odpocząć od zgiełku tętniącej życiem metropolii.



Lokalizacja

Ślęzoujście 10 znajduje się w północnej części Maślic, zaledwie 10km od Rynku. Dzięki doskonałemu połączeniu z oddalonym o niespełna 4 km węzłem autostradowej obwodnicy Wrocławia , a także bezpośredniemu sąsiedztwu linii autobusowej i niewielkiej odległości od linii trawajowej jest to miejsce idealnie skomunikowane z pozostałymi częściami Wrocławia. Wokół inwestycji znajduje się ogromna ilość terenów zielonych, wymarzonych dla osób uprawiających sport i szukających kontaktu z naturą. Bliskość rzeki Odry sprawia, że okolica jest wyjątkowo malownicza i zachęca do długich spacerów brzegami rzeki.



Projekt

Ślęzoujście 10 to niewielki obiekt , w którym znajdują się 4 mieszkania wraz z garażami i komórkami lokatorskimi, wokół rozciąga się ogród, który będzie do dyspozycji wszystkich mieszkańców. Nowoczesna architektura inwestycji charakteryzuje się prostotą i dbałością o detal. Starannie przemyślane rozwiązania przestrzenne zapewniają wygodę i komfort. Materiały budowlane najwyższej jakości, zastosowane przy budowie obiektu gwarantują trwałość i sprawiają, że budynek będzie bardzo oszczędny w użytkowaniu. Duże, trzyszybowe okna posiadają bardzo niski współczynnik przenikania ciepła, a każde z nich wyposażone jest w roletę zewnętrzną.

  • icon-lokalizacja Doskonała lokalizacja
  • icon-materialy Położenie nad rzeką
  • icon-okolica Zielona okolica
  • icon-polozenie Materiały najwyższej jakości



Mieszkania

Każde z mieszkań posiada ten sam układ funkcjonalny. Dzięki niewielkim rozmiarom Inwestycji wszystkie lokale są znakomicie doświetlone i w pełni przewietrzane. Od strony południowej znajdują się przestronne tarasy z których roztacza się widok na ogród i dalej na bujną zieleń Parku Maślickiego. Każde z mieszkań posiada garaż oraz komórkę lokatorską znajdujące się w przyziemiu.